Šitakē - kazas siera cepurītes

Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  AIP draudzīgs  /  0 komentāri
Šitakē - kazas siera cepurītes
Foto: Ance Šternberga

Sastāvdaļas

  • SIA “Trubenieki” Šitakē sēņu cepurītes (kātiņi atdalīti)
  • cietais kazas siers, sarīvēts
  • sviests vai gī sviests cepšanai (der arī olīveļļa, taču sviestā ceptas sēnes ir daudz izteiksmīgākas!)
  • šķipsna sāls, melnie pipari pēc garšas
  • zaļumi dekorēšanai
  • vomFass trifeļu eļļa

Pagatavošana

  1. Sēņu cepurītes sākumā izklapē kā karbonādes, līdz tās plakanas.
  2. Pannā uzkarsē izvēlēto taukvielu, liek sēņu cepurītes uz pannas ar apakšpusi uz leju, pārsijā ar šķipsnu sāls. Cep līdz viegli zeltītas, tad apgriež uz otru pusi.
  3. Nogriež uguni, kārto rīvēto sieru uz sēņu cepurītēm, pārber ar melnajiem pipariem un zaļumiem un uzliek pannai vāku, atstājot sildīties vēl kādas 4-5 minūtes vai līdz siers izkusis.
  4. Pasniedz nogarnētu ar zaļumiem un trifeļu eļļu.

Piezīmes

 

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB