Šokolādes proteīna pankūkas ar indijas riekstu sviestu

Bez glutēna  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Šokolādes proteīna pankūkas ar indijas riekstu sviestu
Foto: Amālija Andersone

Ievads

Ļoti ātras un viegli pagatavojamas sportistu pankūkas, kas ir gana sātīgas, jo ir bagātas ar olbaltumvielām. Veselīgās taukskābes no kokosriekstu eļļas un olu dzeltenumiem sniegs enerģiju un spēku, indijas riekstu sviests palīdzēs uzturēt labu imunitāti tajos esošā cinka dēļ, taču kakao pulveris sniegs organismam tik ļoti nepieciešamos antioksidantus slodzes laikā!


Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 banāns, ar brūnumiem, lai saldāk
  • 1 tējk. ar kaudzīti BIO kakao pulvera
  • 1ēd.k. ar kaudzi BIO kaņepju proteīna
  • šķipsna sāls
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • šķipsna sodas
  • kokosriekstu eļļa cepšanai
  • indijas riekstu sviests kārtām

Pagatavošana

1. Olas, banānu, kakao, proteīna pulveri, sāli, cepamo pulveri un sodu blenderī sablendē līdz vienmērīgai mīklai.

2. Iesilda pannu un izkausē kokosriekstu eļļu.

3. Lej pankūku mīklu uz pannas, iztecinot mīklu pa pannu. Cep apmēram 3-5 minūtes, tad apgriež uz otru pusi, līdz vienmērīgi izcepušās.

4. Kārto uz šķīvja, pa vidu smērējot indijas riekstu sviestu!

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB