Saulespuķu sviesta un godži ogu batoniņi

Pagatavošana: 20 min  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Saulespuķu sviesta un godži ogu batoniņi
Foto: Amālija Andersone

Ievads

Man ir divi ļoti iecienīti proteīna batoniņi- šie un proteīna bumbas ar melnās šokolādes gabaliņiem. Šie ir bioloģiskie proteīna batoniņi, kas ne vien nodrošinās Tevi ar kvalitatīvām olbaltumvielām, kas ātri asimilējas organismā, bet arī būs veselīgs un galvenais tīrs (no nevēlamām sastāvdaļām) našķis pēc kārtīga treniņa!


Sastāvdaļas

5 batoniņiem:
  • 2 ēd.k. "Biona" BIO kokosriekstu miltu (~25g)
  • 2 ēd.k. BIO kaņepju proteīna
  • 1 ēd.k. BIO zirņu proteīna
  • 1 liela  BIO sauja godži ogu
  • 1 tējk. vaniļas esences, vai maltas vaniļas pākstis
  • 100g Saulespuķu sēklu sviesta
  • 1 ēd.k. medus (pievienot pēc vēlamā salduma)
  • 30ml kausētas BIO kokosriekstu eļļas (vai kakao sviests, ja vēlas batoniņus cietākus, skat. piezīmes)

Pagatavošana

1. Visu lielā bļodā samaisa līdz vienmērīgai masai, vieglāk būs, ja izmantosi rokas.

2. Izspiež kādā formītē vai cepšanas pannā, atstāj sastingt ledusskapī apmēram 1 stundu.

3. Ņem ārā un griež batoniņos vai gabaliņos; uzglabā ledusskapī.


Piezīmes

Šos batoniņus gatavojot tikai ar kokosriekstu eļļu tie ir jāēd tūlīt pēc izņemšanas no ledusskapja, ja vēlas šos batoniņus ņemt līdzi uzkodai pēc treniņa, receptē izmanto pusi kokosriekstu eļļas un pusi kakao sviesta, vai nedaudz vairāk kakao sviesta- drošībai! :)

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB