Ievads
Kaņepju proteīnam ir ātra asimilācija organismā, kas ir ļoti būtiski, piemēram, atlētiem. Tā sastāvā ir līdz pat 65% edistīna, kas ir visaugstākais rādītājs no jebkura cita augu valsts produkta. Edistīns ir globulārs proteīns, kas ir ļoti līdzīgs globulīniem cilvēka asinīs, tāpēc tas uzreiz pēc absorbcijas ir gatavs „pabarot” muskuļus un citas šūnas.
Sastāvdaļas
- 1 skābs apelsīns (it kā veikalā varētu nogaršot pirms pirkt! :D)
- 1 vidējs banāns
- 400ml kaņepju piena vai cits riekstu piens pēc izvēles
- 2 ēd.k. BIO kaņepju proteīna
- 2 lapu kāposta lapas
- sauja spinātu
Pagatavošana
Sastāvdaļas sablendē līdz vienmērīgai konsistencei - tas var aizņemt nedaudz vairāk laika, līdz lapu kāposts būs sablendējies pilnībā.
Piezīmes
Kaņepju pienu gatavo lobītas (vai nelobītas, pēc izvēles) sēklas sablendējot ar ūdeni, līdz izveidojas balts piens. To var izkāst caur sietiņu, taču var arī nekāst, lai saglabātu vērtīgās kaņepju šķiedrvielas. Attiecību variē pēc vēlamā koncentrāta un “stipruma”
Komentāru nav