Ievads
Vairāk par širitaki nūdelēm lasi šeit!
Sastāvdaļas
- 1 vidēja batāte, sagriezta kubiņos
- 2 olas
- 2 ēd.k. gī sviesta
- 3-4 ķiploka daivas, rupji sakapātas
- Sonnentor “Asais karijs” no “Biotēka”
- BIO Shiritaki nūdeles
- Sāls, melnie pipari pēc garšas
- Lociņi garnēšanai
Pagatavošana
- Vok pannā izkausē gī sviestu, pievieno ķiploku un karija garšvielu, maisot apcep, līdz izdalās aromāts.
- Pievieno saldo kartupeli, sāli un piparus, apmaisa, liek vāku virsū un uz vidējas liesmas sutina, līdz saldais kartupelis mīksts (10-15minūtes).
- Tikmēr caur sietiņu kārtīgi noskalo širataki nūdeles. Notecina lieko ūdeni un pievieno uz pannas.
- Visu kārtīgi apmaisa, sautē vēl kādas 5-7 minūtes.
- Pašās beigās pievieno olas, un maisot cep, līdz tās gatavas.
- Kārto uz šķīvja, pārber ar zaļumiem un izbauda ar irbulīšiem!
Komentāru nav