Sastāvdaļas
- 2 avokado
- 1-2 ēd.k. VomFass Sicīlijas olīveļļas
- 1 ēd.k. VomFass Kalamansi etiķa (var izmantot citrona sulu)
- 1 ēd.k. VomFass Medus balzametiķa (var izmantot citrona sulu)
- 1 tējk. medus
- Melnie pipari
- Jūras sāls
- Ķiploka daiviņa, izspiesta caur ķiplokspiedi
Pagatavošana
- Avokado nomizo, izņem kauliņu.
- Visas sastāvdaļas, liek blendera krūzē un blendē līdz vienmērīgai masai.
Piezīmes
Kaut arī etiķus var aizvietot ar citronu, tas tomēr nebūs tas pats, kas šī majonēze ar lielisko etiķu kombināciju!
4 komentāri:
Ātri, viegli, garšīgi, krāsaini. Nebiju domājusi, ka garšos tik labi.
prieks dzirdēt!
Ance, paldies par superīgu ideju! Mans vīrs ir avokado cienītājs un kāmēr ir sezona - ēdam to katru dienu, tāpēc ļoti jauki zināt dažādus veidus, kā to pielietot mūsu ikdienā :) Varu pašērot arī gatavo granātābolu mērcīti, ko nesen atklāju un tagad vienmēr turu savā plauktā: http://www.vynoteka.lv/narsarab-gran%C4%81t%C4%81bolu-m%C4%93rce-430-g . Parasti lietoju pie svaigajiem salātiem vai pie vistas filejas. Cerams, kā būs lietderīgs life-haks pārējiem lasītājiem. Lai labi garšo!
Brīnišķīgi, paldies :)
Prieks zināt, ka receptes noder!