Ievads
Saldais ēdiens vairs nevar tapt bezgrēcīgāks kā šis! Antioksidantiem bagātas ogas, savienojumā ar medus enzīmiem un labajiem taukiem no avokado un indijas riekstiem.. nē! Labāk vairs nevar :)
Sastāvdaļas
Ogu musam:
- 2 vidēji avokado
- 1-2 ēd.k. medus
- 2 lielas saujas upeņu
- 2 lielas saujas dzērveņu
- riekstu piens pēc izvēles un vajadzības (mandeļu, kokosriekstu u.c.)
- 1-2 ēd.k. kokosriekstu eļļas, pēc izvēles
Indijas riekstu pamatnei:
- 1 tasīte indijas riekstu
- 0,5 tasīte kokosriekstu miltu
- apmēram 4-6 dateles
- šķipsna sāls
Pagatavošana
1. Sagatavo pamatni- sastāvdaļas samaļ virtuves kombainā līdz rieksti sasmalcināti un dateles sākušas mazliet saķepināt masu.
2. Gatavo riekstu masu kārto burciņās vai saldajam paredzētajos trauciņos. To var izspiest pa formīti, vai sadrupinātu atstāt trauka apakšā.
3. Gatavo ogu musu- sablendē avokado, medu, pakāpeniski pievienojot riekstu pienu un eļļu. Blendē līdz viendabīgai masai.
4. Sadala masu divās daļās- vienai pievieno upenes, otrai dzērvenes, nogaršo katru masu un pievieno vairāk ogu vai medu pēc nepieciešamības.
5. Kārto ogu musu virs riekstu pamatnes, izveidojot tādu kā kārtojumu, pasniedz!
Komentāru nav