Ievads
Sildošs ziemas deserts Tavām svētku vakariņām!
Sastāvdaļas
Pudiņam:
- 400ml kokosriekstu piens "Biona"
- 350ml IsolaBio prosas piens
- 150g Rapunzel apaļie baltie piena rīsi
- 2 ēd.k. bio kļavu sīrupa
- 8 kardamona sēklas, sasmalcinātas
- 4 kardamona pākstis
- 1 tējk. Rapunzel Malta Burbona vaniļa
Garnēšanai (pēc izvēles):
- Rožlapiņas
- Pistāciju rieksti
- Kaltētas avenes vai zemenes
- "Biona" kokosriekstu palmu cukurs
Pagatavošana
1. Rīsus iepriekš kārtīgi noskalo.
2. Visas pudiņa sastāvdaļas liek katlā, samaisa un liek uz plīts līdz sāk vārīties, tad atstāj uz lēnas uguns vārīties apmēram 30 minūtes, ar pusvērtu vāciņu, ik pa laikam apmaisot. Beigās pievieno vēl pienu, ja nepieciešams. Pasniedz pēc izvēles pārkaisītu ar pistāciju riekstiem, kaltētām avenēm un palmu cukuru.
Komentāru nav