Ievads
Tad, kad gribam ierobežot saldumu ēšanu, tos gribas uzkost tik ļoti kā nekad. Lai “krīzes brīžos” nebūtu jāķeras pie bulciņām un končām, var pagatavot veselīgākus risinājumus. Šie cepumi ir bez papildus pievienota cukura un miltiem.
Sastāvdaļas
Apmēram 16 cepumiem:
- 2 banāni
- 4 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
- 3 ēdamkarotes grauzdētas sēkliņas
- 150 g auzu pārslu
Pagatavošana
- Sablendē banānus un zemesriekstu sviestu.
- Pievieno auzu pārslas un apgrauzdētas sēkliņas, visu samaisa.
- Pannā ieklāj cepamo papīru. No masas veido bumbiņas, tās liek uz pannas un pieplacina, veidojot cepumiņus.
- Cep 180 grādos 12-15 minūtes (kamēr mazliet brūngani).
Piezīmes
Elīna Pēda, bloga www.piektdiena.com autore
Elīna par blogu un sevi: "Blogs piektdiena.com ir par garšīgu ēdienu. Es ticu, ka radīt lieliskas garšas var ikviens, tāpēc ar savu blogu vēlos iedvesmot cilvēkus gatavot mājās. Darbojoties savā virtuvē, es īstenoju mūsdienīgas un viegli pagatavojamas receptes, ko mans vīrs, Aigars, apkopo skaistās bildēs un praktiskos video."
Komentāru nav