Puķkāpostu-kanēļa putra

Pagatavošana: 20 min  /  2 personām  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  AIP draudzīgs  /  2 komentāri
Puķkāpostu-kanēļa putra
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Šī ir Autoimunitātes paelo (AIP) uztura programmai piemērota brokastu recepte, kas ne vien piesātinās kāri pēc ierastās auzu pārslu putras, bet arī sniegs organismam vērtīgas uzturvielas un palielinās dārzeņu īpatsvaru uzturā! Šī recepte pabaros vienu kārtīgi izsalkušu vēderu, vai divus mēreni izsalkušos!


Sastāvdaļas

  • 1 ābols, sarīvēts
  • 100g smalki sakapāta puķkāposta,
  • 1/2 bundža BIO kokosriekstu piena
  • 1/3 tējk. kanēļa,
  • 1 ēd.k. vaniļas esences,
  • 30g kokosriekstu skaidiņu,
  • 2-3 dateles pēc vēlēšanās, sīki sagrieztas
  • ūdens pēc vajadzības

Pagatavošana

  1. Katliņā uz lēnas uguns izkausē kokosriekstu pienu.
  2. Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas un uz lēnas uguns vāra apmēram 10-15minūtes.

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!

2 komentāri:

  • Vai šajā ēdienā ir glutēns..?

  • nē!


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB