Ziemassvētku gaidīšanas sestdiena

Ziemassvētki un to gaidīšanas laiks man personīgi šķiet gada skaistākais laiks, kad būt kopā ar saviem mīļajiem, dalīties un dot, piepildīt māju ar piparkūku smaržu un ienest mājās meža burvību.


Tuvojas gada sirsnīgākie svētki, un kas var būt jaukāks kā pagarināt šo mīlestības svētku gaidīšanas laiku?

Kulinārijas nodarbību vadītāja (mana mamma!) Indra ir sarūpējusi Tev īpašu dāvanu – kulinārijas sestdienu, kurā tiks gatavotas īpašas Ziemassvētku receptes un praktiskas sagataves, ko izmantot savā ikdienā, lai atvieglotu ēst gatavošanas procesu. 

 

"Šoreiz dalīšos ar ēdienkarti, ko esmu sastādījusi savai ģimenei, tā veidota tā, lai gan veģētārieši, gan gaļēdāji būtu paēduši!" - Indra

 

 

Ziemassvētku gaidīšanas sestdienas programmā:

 

 

 

Ziemassvētku garšvielu maisījuma sagatavošana

Bezglutēna piparkūkas

Augļu un riekstu sagataves (liekamas burciņās - var kalpot arī kā dāvana un var izmantot ļoti dažādos pildījumos)

Siltie un aukstie salāti

Ziemassvētku gaļas terīne

Dārzeņu tadžina, dārzeņu biezeņi un citi veģetārie ēdieni

..kā arī Ziemassvētku našķi - serenādes, adzuki trifeles, Ziemassvētku pudiņš

un citi!

 

 

 

 

 

Nodarbības ilgums 3-4 stundas, nesteidzīgā gaisotnē

Dienas garumā pieejama tēja, kafija.

 

 

Vēlies izgaršot un izzināt?

 

Kad un cikos?

7.decembrī 12.00 - 15.00

14.decembrī 12.00 - 15.00


Kur?

"Zvaigžņu kalnos", Jelgavas novadā (35 km no Rīgas)


Cik maksā?

Cena par meistarklasi, kulinārijas nodarbību ar degustāciju, recepšu materiālu ar īpašiem Ziemassvētku ēdieniem  35 EUR/pers.
 

Pieteikšanās:

Rakstot uz indra@topivesels.lv vai zvanot pa telefonu 29412333

 

 

 

Topi Vesels

Ar atbildību pret sevi, dabu un veselību!