Garšvielas un garšaugi veselībai

Lai izceltu un pastiprinātu garšvielu iedarbību uz veselību, ir lietderīgi izmantot neapstrādātas un organiski audzētas garšvielas un garšaugu. Garšvielas satur ne tikai maz kaloriju, un tās ir bagātas ar vitamīniem un minerālvielām, katrai no garšvielām piemīt vēl papildus īpašības, kas dod labumu mūsu veselībai.


Piemēram, sildošās garšvielas veicina vielmaiņu un palīdz sadedzināt vairāk kaloriju – tās ļauj sasniegt sāta sajūtu daudz ātrāk, tādējādi samazinot uzņemto kaloriju daudzumu. Daudzas garšvielas satur daudz ievērojamāku daudzumu antioksidantu, nekā augļi un dārzeņi. Garšvielas ir lieliskas ar to, ka tās kopumā uzlabo Tavu veselību un labvēlīgi ietekmē visu ķermeni, kā veselu, nedalītu sistēmu.