Melleņu un kabača smūtijs

2 personām  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  0 komentāri
Melleņu un kabača smūtijs
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Bieži vien cilvēki, kuri paši mājās audzē kabačus, to ražīgajā laikā meklē pēc iespējas vairāk recepšu, kā no tiem veiksmīgāk un gardāk atbrīvoties! Tad nu šeit, viena no tām- gardajām receptēm! :)


Sastāvdaļas

  • ½ krūzes (150g) sagriezta kabača
  • ½ krūzes (100g) melleņu
  • 2 lapu kāposta lapas
  • 1 krūze (300ml) mandeļu piena
  • Tējkarote medus
  • 1 ēd.k. mandeļu sviesta (vai cita pēc izvēles)
  • Kokosriekstu piens putukrējuma pagatavošanai (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas (izņemot kokosriekstu pienu) sablendē līdz vienmērīgai smūtija konsistencei.
  2. Pielabo garšas- ja saldāku, pievieno medu, ja skābāku- mellenes!

Piezīmes

Pēc izvēles smūtijam pa virsu var pārliet kokosriekstu putukrējumu, kura recepti un aprakstu var meklēt jaukajā un mājīgajā recepšu blogā LindasVirtuve.lv (recepte šeit!)

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB