Skābēto kāpostu salāti ar plūmēm

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  AIP draudzīgs  /  0 komentāri
Skābēto kāpostu salāti ar plūmēm
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Šos salātus cilvēki vai nu mīl vai nu.. pavisam nemīl! Tad nu šī ir mana mīļākā recepte skābēto kāpostu iekļaušanai uzturā, ceru, ka arī Tev tā atklās jaunu garšas buķeti fermentēto produktu pasaulē. Vairāk par to, kāpēc iekļaut fermentētus produktus savā edienkartē, lasi šajā rakstā!


Sastāvdaļas

  • 1 porcija skābētu kāpostu
  • 8-10 žāvētas plūmes, iepriekš nomērcētas siltā ūdenī 1 stundu
  • 1 kārtīga bunte pētersīļu, smalki sakapāti
  • 1/2 ēd.k. olīveļļas (vai citas auksti spiestas eļļas pēc izvēles)
  • 1/2 rīvēta ābola (pēc izvēles)

Pagatavošana

 

  1. Plūmes sagriež gabaliņos pēc izvēles.
  2. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa kopā.
  3. Nogarnē ar pētersīļa lapiņām un izbauda ceļojumu garšas pasaulē!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB