Valriekstu-kerobas proteīna bumbiņas

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  3 komentāri
Valriekstu-kerobas proteīna bumbiņas
Foto: Katrīna Lipska

Ievads

Laba uzkoda pēc treniņa pie kāda no proteīna kokteiļiem. Garšos arī tiem, kas nav pārmērīgi saldās garšas fani, jo vairāk atstāj rūgtās šokolādes pēcgaršu!


Sastāvdaļas

  • 1 glāze valriekstu
  • 1/3 glāze bezglutēna auzu pārslu
  • 1 ½ glāze dateļu
  • 2 ēd.k. kerobas pulvera
  • proteīna pulveris pēc izvēles- kaņepju, zirņu, rīsu
  • Šķipsniņa sāls un vaniļa pēc izvēles

 *Iesaku izvēlēties SUPER Garden bezglutēna auzu pārslas, BIO kerobas pulveri, BIO zirņu vai kaņepju proteīnu


Pagatavošana

  1. Blenderī vai virtuves kombainā sasmalcina valriekstus, auzu pārslas, proteīnu un kerobu līdz iegūst rupju miltu malumu.
  2. Tad pievieno pārējās sastāvdaļas un sakuļ līdz masa ir ķepīga un blīva.
  3. Veļ bumbiņās un garnē ar kerobas pulveri, kokosa skaidiņām, vai ko citu. 

Piezīmes

Ja masa liekas par sausu, var pievienot ēdamkaroti(vai vairāk) izkausēta kokosriekstu sviesta!

 

Proteīna pulveri var likt klāt tik, cik pašam liekas nepieciešams, kā arī lai izpatiktu savām garšas kārpiņām! (katrs proteīns garšo citādāk, tāpēc proporcijas jāmēra pašam :) )

 

Vairāk par keroba labajām īpašībām lasi šeit!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.

3 komentāri:

  • Tikko kā pagatavoju! Dateles gan man nebija, tās aizvietoju ar žāvētām plūmēm. Un arī proteīna pulveri pielikšu nākamreiz. :) Bet vispār ļoti gardas sanāca! :)

  • Bija doma gatavās bumbiņas apviļāt tumšajā šokolādē, bet tam es šoreiz esmu par slinku... :))

  • kā man patīk, ka cilvēki veido receptes pa savam, nebeidzamas variācijas, idejas un iespējas! :)


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB