Rīta muslis ar kurkumas kefīru

1 personai  /  0 komentāri
Rīta muslis ar kurkumas kefīru
Foto: Amālija Andersone

Sastāvdaļas

Kurkumas kefīrs:

  • 1,5 glāzes kefīra/rūgušpiena
  • 1/2 tējk. kurkumas pastas
  • Melnie pipari, svaigi malti
  • medus, ja nepieciešams saldināt

Musli pagatavo pēc šīs receptes. 

 


Pagatavošana

1. Kurkumas pastu kārtīgi iemaisa raudzētajā pienā, pievieno medu, ja nepieciešams, lej bļodiņā.

2. Pievieno musli un izbauda brokastis!


Piezīmes

Vislabāk ir izmantot lauku piena produktus (kazas, ideālā variantā), nepasterizētā veidā, tos mājās iepriekš saraudzējot. Raudzēts dabīgs lauku piens (nevis kefīrs, kas ir pasterizēts piens ar pievienotām baktērijām) ir ļoti vērtīgs probiotisko baktēriju avots. Šīs labās baktērijas atbild ne tikai par imunitāti, bet veicina enerģiju un pilda citas nozīmīgas funkcijas cilvēka organismā. Par to vairāk lasi šajā rakstā.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB