Proteīna-Keroba maisījums

Vegānu  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Proteīna-Keroba maisījums
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Kā zināms, kakao pupiņas nes sevī milzum daudz labu īpašību, tomēr svarīgi ir izvēlēties organisku, nepastrādātu kakao, lai uzņemtu visu, ko šis augs spēj dot. Diemžēl arī dārgās izsmalcinātās šokolādes, kas sola mums 75% kakao satura, nepilda ne pusi vēlamo funkciju pievienoto saldinātāju, krāsvielu, stabilizētāju dēļ, kā arī pašas rūpnieciskās apstrādes rezultātā. Tāpēc es emu ļoti iecienījusi savā uzturā izmantot Kerobu, kas ir dabiskais kakao aizvietotājs. Vairāk par Keroba labājām īpašībām lasi šeit.


Sastāvdaļas

  • 2 ēd.k. zirņu proteīna
  • 1 ēd.k. kaņepju proteīna
  • 1 ēd.k.(ar kaudzīti) keroba pulvera
  • ½ tējk. kanēļa
  • 1 tējk. kviešu asnu pulvera

 *Iesaku izvēlēties SUPER Garden BIO zirņu proteīnu, BIO kaņepju proteīnu, BIO keroba pulveri 


Pagatavošana

  1. Visu kārtīgi samaisa bļodiņā.
  2. Uzglabā noslēgtā traukā tumšā vietā.

Piezīmes

Šīs proporcijas der vienai (vai vienai ar pusi) porcijai(400ml glāze), šo maisījumu es izmantoju Jāņa maizeskoka kokteilim!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB