Zaļais kaņepju šeiks

Pagatavošana: 10 min  /  1 personai  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Zaļais kaņepju šeiks
Foto: Amālija Andersone

Ievads

Kaņepju proteīnam ir ārkārtīgi ātra asimilācija organismā, kas ir ļoti būtiski, piemēram, atlētiem. Tā sastāvā ir līdz pat 65% edistīna, kas ir visaugstākais rādītājs no jebkura cita augu valsts produkta. Edistīns ir globulārs proteīns, kas ir ļoti līdzīgs globulīniem cilvēka asinīs, tāpēc tas uzreiz pēc absorbcijas ir gatavs „pabarot” muskuļus un citas šūnas. Vairāk par kaņepju proteīnu lasi šeit! Lūk, vēl viena recepte ar bioloģisko kaņepju proteīnu!


Sastāvdaļas

  • 1 skābs apelsīns (it kā veikalā varētu nogaršot pirms pirkt! :D)
  • 1 vidējs banāns
  • 400ml kaņepju piena vai cits riekstu piens pēc izvēles
  • 2 ēd.k. SUPER Garden BIO kaņepju proteīna
  • 2 lapu kāposta lapas
  • sauja spinātu

Pagatavošana

Sastāvdaļas sablendē līdz vienmērīgai konsistencei - tas var aizņemt nedaudz vairāk laika, līdz lapu kāposts būs sablendējies pilnībā.


Piezīmes

Kaņepju pienu gatavo lobītas (vai nelobītas, pēc izvēles) sēklas sablendējot ar ūdeni, līdz izveidojas balts piens. To var izkāst caur sietiņu, taču var arī nekāst, lai saglabātu vērtīgās kaņepju šķiedrvielas. Attiecību variē pēc vēlamā koncentrāta un “stipruma”

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB