Sāļās pankūkas ar tomātiem un zaļumiem


Ievads

Šīs laikam ir manas mīļākās pankūkas, kas gan labi garšo, gan ir bagātas ar antioksidantiem, minerālvielām, labajām taukskābēm un veselību veicinošām garšvielām!


Sastāvdaļas

  • 1 glāze smalko griķu miltu
  • 1 glāze saulespuķu sēklu piena vai ūdens, pievienot vairāk pēc vajadzības
  • 1 ēd.k. olīveļļas
  • 1 ēd.k. citrona sulas
  • ¼ tējk. čilli piparu
  • 1 tējk. malta koriandra
  • 1 tējk. kurkumas
  • 1 tējk. asafoteīdas (dzeltenas krāsas garšviela)
  • 1 tējk. sinepju sēklas
  • Sāls, melnie pipari pēc garšas
  • ½ tomāta sagriezta sīkos gabaliņos
  • 1-2 saujas svaigi sakapātu pētersīļu, vai citu zaļumu pēc izvēles
  • Sauja ķirbju sēklu
  • Gī sviests/ kokosriekstu eļļa cepšanai

*Iesaku izvēlēties SUPER Garden ķirbju sēklas


Pagatavošana

  1. Griķu miltus caur sietiņu izsijā, pievieno visas garšvielas un kārtīgi samaisa.
  2. Pakāpeniski maisot, lej klāt pienu vai ūdeni, izmaisa, lai masā nebūtu kunkuļi.
  3. Pievieno olīveļļu.
  4. Pievieno tomātus, pētersīļus un ķirbju sēklas, un ļauj mīklai uzbriest apmēram 10-15min, ja nepieciešams, pievieno vēl pienu vai ūdeni.
  5. Uzkarsē Gī sviestu, vai kokosriekstu eļļu uz pannas, un sāk cept pankūciņas!
  6. Nogarnē ar redīsu lapiņām, zaļumiem un tomātiem!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB