Nūdeles ar saldo kartupeli un olu


Ievads

Vairāk par širitaki nūdelēm lasi šeit!


Sastāvdaļas

  • 1 vidēja batāte, sagriezta kubiņos
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. gī sviesta
  • 3-4 ķiploka daivas, rupji sakapātas
  • Sonnentor “Asais karijs” no “Biotēka”
  • BIO Shiritaki nūdeles
  • Sāls, melnie pipari pēc garšas
  • Lociņi garnēšanai

 

 

 

 

 


Pagatavošana

  1. Vok pannā izkausē gī sviestu, pievieno ķiploku un karija garšvielu, maisot apcep, līdz izdalās aromāts.
  2. Pievieno saldo kartupeli, sāli un piparus, apmaisa, liek vāku virsū un uz vidējas liesmas sutina, līdz saldais kartupelis mīksts (10-15minūtes).
  3. Tikmēr caur sietiņu kārtīgi noskalo širataki nūdeles. Notecina lieko ūdeni un pievieno uz pannas.
  4. Visu kārtīgi apmaisa, sautē vēl kādas 5-7 minūtes.
  5. Pašās beigās pievieno olas, un maisot cep, līdz tās gatavas.
  6. Kārto uz šķīvja, pārber ar zaļumiem un izbauda ar irbulīšiem!

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB