Mājas svaigēdāju lazanja

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Mājas svaigēdāju lazanja
Foto: Eduards Laķis

Ievads

Vai tiešām lazanja var būt veselīga un sātīga? Šķiet, ka ar šo recepti atbilde ir skaidra! :)


Sastāvdaļas


Pagatavošana

  1. Kabaci sarīvē smalkās strēmelēs (daudzums atkarīgs no lazanjas biezuma un daudzuma), lai izveidotu lazanjas „makaronu” kārtiņas.
  2. Šīs strēmeles ierīvē ar sāli, un atstāj izklātas uz cepamā papīra vai virtuves dvieļa apmēram 3-4 stundas (Mazāk, ja strēmeles plānas, ilgāk, ja tās padevušās biezākas). Šis solis ir būtisks, lai padarītu lazanjas kārtas mīkstākas un „neuzkrītošākas”, kā arī, lai tās nesulotos.
  3. Pagatavo savu pesto vai izvēlas kādu no manis piedāvātajām receptēm- Nātru pesto vai Biešu pesto.
  4. Gatavo lazanju- apkakšējā kārtiņā liek divas kabača šķēles, lai to vieglāk būtu pārvietot uz pasniedzamā šķīvja. Tad kārto viena veida pesto, pārliek pāri kabača strēmeli, tad liek šķēlēs sagrieztus tomātus un atkal kabača strēmeli.. un tā līdz sasniegts vēlamais lazanjas biezums!
  5. Pasniedz nogarnētu ar šķēli tomātu un bazilika lapiņu!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB