Ar diļļu sieru pildīti krāsnī cepti āboli

Pagatavošana: 30 min  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Ar diļļu sieru pildīti krāsnī cepti āboli
Foto: Eduards Laķis

Sastāvdaļas

  • 8 vidēji lieli āboli
  • 1 ķiploks, pārgriezts uz pusēm
  • 1 svaigs tomāts, sagriezts daiviņās
  • vegānā siera masa
  • bunte diļļu
  • taukvielas pēc izvēles- olīveļļa, gī sviests, kokosriekstu eļļa, u.c.

Pagatavošana

  1. Ieziež ar taukvielām cepamo pannu un ķiploka pusītes, kārto tomātus uz pannas, un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 180 grādos.
  2. Sagatavo ābolus- izgriež serdes, izveidojot iedobītes, kur pildīt sieru.
  3. Pagatvo siera masu, izmantojot šo recepti!
  4. Siera masai pievieno iepriekš sakapātas dilles, vadoties pēc vēlamās garšas.
  5. Gatavo sieru pilda ābolos, tos liek uz pannas, kur sautējas tomāti un cepas ķiplociņš.
  6. Pildītos ābolus cep apmēram 20 minūtes, vai līdz tie mīksti un siers viegli nobrūnējis, izveidojot garoziņu.
  7. Nogarnē ar dillēm un pasniedz ar ceptu ķiploku un sutinātiem tomātiem.

Piezīmes

Siera masu var veidot kādu vēlas, pievienojot garšvielas pēc izvēles! Atceries- siers nav jānogatavina, ir jāizmanto tikai riekstu un garšvielu sablenderētā masa!

 

Cepšanas ilgums būs atkarīgs no āboliem, kādus izvēlēsies. Sulīgāki un mīkstāki āboli prasīs mazāk laika, kā cietie ziemas ābolīši.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB