Tomātu mērcīte

Pagatavošana: 5 min  /  2 personām  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  0 komentāri
Tomātu mērcīte
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Iesaku, izmēģināt sev tīkamākās proporcijas, attiecīgi palielinot tās pie lielāka cilvēku skaita! Es parasti visu lieku uz aci, tomāti aizņem lielāko daļu, tad zaļumi, indijas riekstus parasti pielieku tik cik biezu man mērcīti prasās! Garšvieliņas, protams, pēc izvēles! :)


Sastāvdaļas

  • Ķiršu tomāti
  • Zaļais baziliks
  • Lillā baziliks
  • Sāls, pipari, nedaudz brūnā cukura
  • Balzamiko etiķis
  • citrona sula
  • Indijas rieksti (krēmīgumam)

Pagatavošana

1. Tomātus kopā ar baziliku, sāli, pipariem un cukuru sablendē.

2. Pievieno etiķi un citronu sulu pēc garšas, un nedaudz sakuļ.

3. Beigās pievieno indijas riekstus un blendē līdzrieksti pārvērtuši mērcīti biezu un krēmīgu.

4. Pagaršo un pielabo, ja nepieciešams, ja nē, tad mērcīte gatava nobaudīšanai pie Tevis izvēlētā ēdiena! 

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB