Avokado majonēze

Avokado majonēze
Foto: Amalija Andersone

Sastāvdaļas

  • 2 avokado
  • 2  ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes vīnogu kauliņu eļļas
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • Melnie pipari
  • Jūras sāls
  • Ķiploka daiviņa, izspiesta caur ķiplokspiedi

Pagatavošana

  1. Avokado nomizo, izņem kauliņu.
  2. Visas sastāvdaļas, izņemot eļļas, liek blendera krūzē un blendē līdz vienmērīgai masai.
  3. Tad, blendera motoram darbojoties, lēnām pakāpeniski pievieno eļļas un sablendē viendabīgā masā.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.

3 komentāri:

  • Ātri, viegli, garšīgi, krāsaini. Nebiju domājusi, ka garšos tik labi.

  • prieks dzirdēt!

  • Ance, paldies par superīgu ideju! Mans vīrs ir avokado cienītājs un kāmēr ir sezona - ēdam to katru dienu, tāpēc ļoti jauki zināt dažādus veidus, kā to pielietot mūsu ikdienā :) Varu pašērot arī gatavo granātābolu mērcīti, ko nesen atklāju un tagad vienmēr turu savā plauktā: http://www.vynoteka.lv/narsarab-gran%C4%81t%C4%81bolu-m%C4%93rce-430-g . Parasti lietoju pie svaigajiem salātiem vai pie vistas filejas. Cerams, kā būs lietderīgs life-haks pārējiem lasītājiem. Lai labi garšo!


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB