Lazdu riekstu kakao

2 personām  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Lazdu riekstu kakao
Foto: Amalija Andersone

Sastāvdaļas

  • 0,5l Isola Bio Rīsu-lazdu riekstu piena
  • 3 sulīgas dateles
  • 1 ēd.k. Super Garden BIO kakao pulvera
  • Sauja nomērcētu riekstu, pēc izvēles (piešķir bagātāku, krēmīgāku garšu)

Pagatavošana

  1. Sastāvdaļas ber VITAMIX blendera krūzē, uzliekot “sildīšanas” režīmu, un gaida, kad kakao uzsilst.
  2. Alternatīvi, sastāvdaļas blendē līdz tās izveidojušas vienmērīgu koteili, tad lej katliņā un uzsilda siltu kakao.

Piezīmes

Iesaku eksperimentēt ar dažādiem Isola Bio pieniem, kā arī pievienot krēmīgumam papildus pa saujai mērcētu riekstu, piemēram, Indijas vai lazdu riekstus.Tāpat kakao var pilnveidot ar šķipsnu kanēļa, muskatrieksta vai vaniļas.

 

Tāpat arī ieteicams pievienot kakao un dateles pēc vēlamā salduma/rūgtuma.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB