Saldie Sendviči

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  0 komentāri
Saldie Sendviči
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Šis saldais varētu būt arī kā pamatēdiens- ļoti sātīgs un bagātīgs! Izcils cienasts Svētdienas negaidītiem ciemiņiem, atlaidini 30min pirms pasniegšanas, un ciemiņi būs paēduši no šī garduma vien! :)


Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 1 glāze neapstrādātu griķu (vēlams izmērcēt 1-3stundas)
  • 1/3 glāzes bioloģiskā kakao pulvera/kerobas pulvera
  • ½ glāzes ķirbju sēklu
  • 1,5 ēd.k. čia sēklu
  • ½ tējk. Kanēlis
  • 1 glāze dateļu, vai vairāk pēc vajadzības
  • 2 ēd.k. riekstu sviests pēc izvēles

Saldējuma kārta:

*Iesaku izmantot SUPER Garden BIO kakao vai kerobas pulveri, BIO ķirbju sēklas, BIO čia sēklas 


Pagatavošana

  1. Lai pagatavotu mīklu, sablendē visas sausās sastāvdaļas līdz rupju miltu malumam, pēc tam pievieno visu pārējo un blendē, līdz izveidojas ķepīga masa.
  2. Pusi no masas pilda formītēs (iesaku izmantot silikona formītes, lai atvieglotu deserta izņemšanu) un nopresē, lai tā blīvi noslēdz formīšu dibenu.
  3. Gatavo Banānu saldējumu pilda formītēs virsū pirmajai mīklas kārtai, liek saldēties.
  4. Kad saldējums sasalis stingrs, liek atlikušo mīklas kārtu formītēs un nopresē.
  5. Liek saldētavā un uzglabā līdz pasniegšanai (pat vairākas nedēļas), pirms pasniegšanas atlaidinot apmēram 30min-40min.

Piezīmes

Ja saldais šķiet par saldu, banānu saldējumam iesaku pievienot saldētas ogas vai apelsīna sulu un miziņu!

 

Orģinālrecepti meklē ThisRawesomeVeganLife.com

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB