Ogu muss ar Indijas riekstu pamatnīti

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Ogu muss ar Indijas riekstu pamatnīti
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Saldais ēdiens vairs nevar tapt bezgrēcīgāks kā šis! Antioksidantiem bagātas ogas, savienojumā ar medus enzīmiem un labajiem taukiem no avokado un indijas riekstiem.. nē! Labāk vairs nevar :)


Sastāvdaļas

Ogu musam:

  • 2 vidēji avokado
  • 1-2 ēd.k. medus
  • 2 lielas saujas upeņu
  • 2 lielas saujas dzērveņu
  • riekstu piens pēc izvēles un vajadzības (mandeļu, kokosriekstu u.c.)
  • 1-2 ēd.k. kokosriekstu eļļas, pēc izvēles

Indijas riekstu pamatnei:

  • 1 tasīte indijas riekstu
  • 0,5 tasīte kokosriekstu miltu
  • apmēram 4-6 dateles
  • šķipsna sāls

*Iesaku izmantot SUPER Garden kokosriekstu eļļu un kokosriekstu miltus


Pagatavošana

1. Sagatavo pamatni- sastāvdaļas samaļ virtuves kombainā līdz rieksti sasmalcināti un dateles sākušas mazliet saķepināt masu.

2. Gatavo riekstu masu kārto burciņās vai saldajam paredzētajos trauciņos. To var izspiest pa formīti, vai sadrupinātu atstāt trauka apakšā.

3. Gatavo ogu musu- sablendē avokado, medu, pakāpeniski pievienojot riekstu pienu un eļļu. Blendē līdz viendabīgai masai.

4. Sadala masu divās daļās- vienai pievieno upenes, otrai dzērvenes, nogaršo katru masu un pievieno vairāk ogu vai medu pēc nepieciešamības.

5. Kārto ogu musu virs riekstu pamatnes, izveidojot tādu kā kārtojumu, pasniedz!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB