Ķiršu un konjaka saldējums ar tumšo šokolādes glazūru

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  2 komentāri

Ievads

Izsmalcināts deserts ar Latvijas sīvo ķiršu skābumu un konjaka sildošo garšas toni, kuru papildina mājās gatavota tumšās šokolādes glazūra, vai maz spēj pretoties?


Sastāvdaļas

Saldējumam:

  • 2-3 saldēti banāni
  • 1 pilna krūze skābo ķiršu, bez kauliņiem
  • 3 ēdamkarotes konjaka

Glazūrai:

  • 3-4 ēd.k. kokosriekstu eļļas
  • 3-4 strīķētas ēd.k. raw kakao pulvera

*Iesaku izmantot SUPER Garden BIO kokosriekstu eļļu un BIO kakao pulveri


Pagatavošana

  1. Pagatvo glazūru- izkausē kokosriekstu eļļu, pievieno kakao pulveri un maisa līdz visi kunkuļi izmaisījusies un glazūra ir viendabīga.
  2. Pagatavo saldējumu- banānus ar ķiršiem sablenderē liels jaudas blenderī, pakāpeniski pievienojot konjaku pēc garšas.
  3. Saldējumu pasniedz nekavējoties, pārlietu ar šokolādes glazūru.

Piezīmes

Saldējums ir biezs un krēmīgs, taču salīdzinoši ātri kūst. Uzlejot šokolādes glazūru drīz pēc saldējuma iecelšanas glītā trauciņā, tā sacietēs un veidos glazūru, gluži tādu, kādu varam ieraudzīt veikalā pirktam saldējumam!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.

2 komentāri:

  • Izskatās fantastiski garšīgi!
    Daudz laimes Topivesels.lv pirmajā dzimšanas dienā! Lai būtu vēl daudzas, daudzas dzimšanas dienas! :)

  • Mīļš paldies par sveicienu! :)
    Un uz to mums ir jāuzēd kāds gards ķiršu saldējums!


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB