Kerobas saldais kartupelis

Pagatavošana: 20 min  /  4 personām  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  0 komentāri

Ievads

Sastāvdaļas īsti nav mērītas, jo šis ir saldumiņš, kurš tapa neizdevušās šokolādes dēļ.

Ne par velti saka, ka- jo gaišāka šokolāde, jo mazāks labums no tās! Tagad zinu kāpēc- lai gaišā šokolāde iznāktu pietiekoši cieta, un lai tā nebūtu jāēd kā pudiņš ar karotēm, ir jāpievieno vesels lērums stabilizatori, kas to visu satur kopā. Var, protams, pievienot arī kakao sviestu tik daudz, kamēr šokolāde sastingst, bet tākā kakao sviests nav no lētākajiem priekiem, šoreiz paliku ar šķidru šokolādes tāfelīti rokās.

Bet visa problēma jau attieksmē- es problēmu uztaisīju par risinājumu, diemžēl nepierakstot pareizās proporcijas! :)


Sastāvdaļas

  • 1 glāze kokosriekstu skaidiņas
  • 1 glāze Karaliskās Jumbo rozīnes
  • Keroba šokolāde (kerobs, kokosriekstu eļļa, kakao sviests, kokosriekstu krēms, medus, valrieksti) pievienot pēc garšas

*Iesaku izmantot SUPER Garden BIO kokosriekstu eļļu, BIO kakao sviestu, BIO keroba pulveri 


Pagatavošana

1. Visas sastāvdaļas samaļ blenderī līdz lipīgai masai.

2. Veļ bumbiņās un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

3. Vai arī nepārkaisa un apēd tāpat!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB