Kardamona rīsu pudiņš

4 personām  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  0 komentāri
Kardamona rīsu pudiņš
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Sildošs ziemas deserts Tavām svētku vakariņām!


Sastāvdaļas

Pudiņam:

  • 400ml kokosriekstu piens "Biona"
  • 350ml IsolaBio prosas piens
  • 150g Rapunzel apaļie baltie piena rīsi
  • 2 ēd.k. Rapunzel Ahornsirup Grad C Kļavu sīrups
  • 8 kardamona sēklas, sasmalcinātas
  • 4 kardamona pākstis
  • 1 tējk. Rapunzel Malta Burbona vaniļa

Garnēšanai (pēc izvēles):

  • Rožlapiņas
  • Pistāciju rieksti
  • Kaltētas avenes vai zemenes
  • "Biona" kokosriekstu palmu cukurs

Pagatavošana

1. Rīsus iepriekš kārtīgi noskalo.

2. Visas pudiņa sastāvdaļas liek katlā, samaisa un liek uz plīts līdz sāk vārīties, tad atstāj uz lēnas uguns vārīties apmēram 30 minūtes, ar pusvērtu vāciņu, ik pa laikam apmaisot. Beigās pievieno vēl pienu, ja nepieciešams. Pasniedz pēc izvēles pārkaisītu ar pistāciju riekstiem, kaltētām avenēm un palmu cukuru.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB