Bezglutēna vafeles

Bez glutēna  /  Bez olām  /  0 komentāri
Bezglutēna vafeles
Foto: Amalija Andersone

Sastāvdaļas

  • 1 tasīte (cup) griķu miltu
  • 1/2 tasīte rīsu miltu
  • 1/2 tasīte kartupeļu cietes (var izmantot arī bio kukurūzas cieti)
  • 1 ēd.k. maltu čia sēklu
  • šķipsna sāls
  • Gur cukurs pēc garšas (var aizvietot ar kļavu sīrupu)
  • 2-3 ēd.k. kausēta gī sviesta (var izmantot parasto sviestu vai jebkuru taukvielu - olīveļļu, kausētu kokosriekstu eļļu)
  • 100ml Isola Bio kokosriekstu krēma
  • 2,5 tasītes ūdens
  • taukvielas cepšanai

*iesaku izvēlēties Super Garden čia sēklas


Pagatavošana

  1. Uzliek sildīties vafeļu pannu.
  2. Bļodā samaisa visas sausās sastāvdaļas- miltus, cietes, čia sēklas, sāli.
  3. Tad atsevišķā bļodā samaisa kopā visas "slapjās" sastāvdaļas- cukuru/sīrupu, sviestu, kokosriekstu krēmu, ūdeni, līdz tās vienmērīgi sajaukušās. Pievieno miltu maisījumam un kārtīgi samaisa.
  4. Kad vafeļu panna kārtīgi sakarsusi, lej pa vienai karotei  uz pannas un cep kā parasti!

Piezīmes

Vafeles brīnišķīgi sader kopā ar kazas svaigsieru, kas pagatavots kā krēms- pievieno apelsīna sulu, apelsīna miziņu, medu pēc garšas un sakul līdz gaisīgam krēmam!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB