Zaļumi olīveļļā

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Zaļumi olīveļļā
Foto: Katrīna Lipska

Ievads

Esam jau pieraduši pēc vasaras mesties saldētavas piestumšanā ar dārza labumiem, šoreiz man padomā receptīte zaļumu sagatavošanai ziemas periodam!


Sastāvdaļas

  • zaļumi pēc izvēles (rozmarīns, dilles, pētersīļi, u.c.)
  • olīveļļa

Pagatavošana

1. Saplucināt zaļumus, salikt ledus silikona trauciņos.

2. Pārliet olīveļļu zaļumiem un likt saldēties.

3. Lietot pa kubiciņam pie karstajiem ēdieniem.


Piezīmes

Ieteiktu šos zaļumu kubiciņus gatavot silikona formītēs, lai tos būtu vieglāk izņemt.

 

Zaļumu kubiciņus izņem no saldētavas īsi pirms pievienošanas ēdienam, jo tie ātri kūst.

 

Es šādā veidā sasaldēju arī lavandas ziediņus- tos izmantoju gatavojot basmati rīsus.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB