Vegānu sviests

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  2 komentāri
Vegānu sviests
Foto: Amalija Andersone

Sastāvdaļas

  • 1/2 tasīte kausētas kokosriekstu eļļas
  • 60ml augstas kvalitātes Extra Virgin olīveļļas
  • 1 tasīte indijas riekstu (mērcēti 1-2h)
  • 1/2 tējk. jūras sāls
  • Piedevas pēc izvēles- ķiploks, kaltēti/svaigi zaļumi, kurkuma, kaltēti sīpoli, u.c.

 

 


Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas blendē apmēram 1-2minūtes līdz vienmērīgai sviesta masai.
  2. Pārlej stikla burciņā un liek ledusskapī uz dažām stundām sastingt. Uzglabāt ledusskapī var vismaz 2-3 nedēļas.

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!

2 komentāri:

  • Paldies par recepti! Vēlos noskaidrot, kāda kokosriekstu eļļa būtu labākā? Lai nav īpašās kokosriekstu garšas. Paldies!

  • Biotēkā ir tādi lieli 2,5l spainīši, bio kokosa eļļa Yakso, kam nav aromāta - ļoooti izdevīgs pirkums! :)


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB