Vegānu sviests

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Vegānu sviests
Foto: Amalija Andersone

Sastāvdaļas

  • 1/2 tasīte kausētas kokosriekstu eļļas
  • 60ml augstas kvalitātes Extra Virgin olīveļļas
  • 1 tasīte indijas riekstu (mērcēti 1-2h)
  • 1/2 tējk. jūras sāls
  • Piedevas pēc izvēles- ķiploks, kaltēti/svaigi zaļumi, kurkuma, kaltēti sīpoli, u.c.

 

*iesaku izvēlēties Super Garden BIO kokosriekstu eļļu


Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas blendē apmēram 1-2minūtes līdz vienmērīgai sviesta masai.
  2. Pārlej stikla burciņā un liek ledusskapī uz dažām stundām sastingt. Uzglabāt ledusskapī var vismaz 2-3 nedēļas.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB