Kaspara Vendeļa bezglutēna maize


Ievads

Recepte kukulītim apmēram uz 1 kg


Sastāvdaļas

  • 3 rīveti burkāni (svaigi, uz rupjas rīves)
  • 2 lielas saujas jeb ~ 150-200 g rīvēts Džiugas siers (uz smalkas rīves)
  • 1 glāze rīsu milti (vai mandeļu milti)
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 2-3 olas
  • 200ml garšaugu ķiploku eļļas vai kādas citas gardas VOM FASS eļļas
  • liela šķipsna kaltētu Vidusjūras/ Provansas garšaugu
  • 2-3 caur ķiplokspiedi izspiestas ķiploka daiviņas
  • sauja vai vairāk kapātas melnās olīvas
  • 1 sauja kapāts bekons
  • kapātas mandeles vai citi rieksti pēc izvēles
  • kaltētu tomātu gabaliņi (nedaudz) pēc izvēles
  • pipari un sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sagatavo veidni – izklāj to ar cepampapīru, var vieglītēm iesmērēt papīru ar sviestu.
  2. Visas sastāvdaļas samīca, atstājot nedaudz siera pārkaisīšanai. Samīcītā masa lips pie rokām. 
  3. Liek masu veidnē ar rokām, kuras viegli samitrinātas ar ūdeni, nogludina, uzkaisa pa virsu drusku rīvētu sieru.
  4. Cep 40-45 min 190 grādos.
  5. Ļauj padzist, griež, smērē virsū avokado, ar zāli barotas govs sviestu vai olīvu tapenādi un ēd, bēdu nezinot!

Piezīmes

Kaspars Vendelis www.kasparsvendelis.com bloga autors, VOM FASS eļļu paradīzes saimnieks un franšīzes turētājs Latvijā

 

 

Kaspars par sevi: "Daloties ar savām zināšanām, redzējumu, pieeju un citiem eksperimentiem, esmu arī spiests apgūt daudz jaunu lietu, sasortēt, izsijāt, kā arī formulēt domas. Manuprāt, tas ir ātrākais veids uz sevis pilnveidošanu. Jo es vēlos nodzīvot līdz 120 gadiem.Taču, lai to izdarītu, man ir projekts – blogs www.kasparsvendelis.com tas ir mans jaunais veids un vienlaicīgi arī mērķis – mācīties!"

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB