Mango pudiņš ar čia sēklām

Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Mango pudiņš ar čia sēklām
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Katram pudiņam ir jāvelta nedaudz savas iedvesmas, jo variāciju ir ļoti daudz, ir tikai jābūt nedaudz radošam un nevajag baidīties  kaut ko pamainīt.


Sastāvdaļas

  • ½ mango glāze mandeļu piena
  • ½ glāze kokosriekstu krēma/piena
  • 1-2 ēd.k. Čia sēklu

Pagatavošana

  1. Blenderī sakuļ mango ar mandeļu un koksriekstu pienu (izmantojot pienu iespējams jāpievieno vairāk čia sēklu, izmantojot krēmu tās būs nepieciešams izmantot mazākā daudzumā).
  2. Pievieno piparmētru lapiņas svaigumam (piparmētras pievienot pēc garšas, uzmanīgi, ja pieliks par daudz būs rūgtena garša!)
  3. Kad vajadzīgā masa ir kārtīgi sablendēta liek klāt čia sēklas, kārtīgi samaisa un liek ledusskapī uz 1-2h (ja nevēlas pudiņu aukstu var ledusskapī nelikt)

Piezīmes

Piezīmes čia sēklu pudiņu pagatavošanai skaties šeit!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB