Uzlabotā brokastu putra

2 personām  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri
Uzlabotā brokastu putra
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Es parasti ar putrām savā uzturā neaizraujos, bet kad aizraujos, tad es pārliecinos, ka tā ir vislabākā putra, ko kāds jebkad ir ēdis, haha! Šajā receptē īpaši labo garšu sniedz Isola Bio "Rīsu-Lazdu riekstu piens", sāļā kokosriekstu karamele, kokosriekstu čipsi un svaigās vīģes!


Sastāvdaļas

Toppingam:


Pagatavošana

  1. Katliņā uzsilda pienu, pievieno auzu pārslas un maisot vāra, līdz tās gatavas (apmēram 7-10min)
  2. Atstāj vāciņu katlam, lai putra uzbriest vēl 3-4 minūtes.
  3. Lej putru 2 šķīvjos un garnē ar vīģēm, riekstiem un kokosriekstu gardumiem!

Piezīmes

Ar Isola Bio rīsu-lazdu riekstu pienu brokastu putras sanāk īpaši garšīgas, taču arī diezgan saldas (jo paŗstrādes procesā fermenti sašķeļ rīsos esošos ogļhidrātus un produkts kļūst dabīgi salds!), ja vēlies putru mazāk saldu - pienu atšķaidi ar avota ūdeni.

 

Šī putra iznāk 2 personām, ja fokusējas uz to, ar ko šo putru papildina- sāļā karamele, rieksti, kokosa čipsi.. taču, ja jūti, ka esi badā, labāk palielini recepti uz 700-800ml piena un 7-8 ēd.k. auzu pārslu- proporcija no tā nemainās!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB