Spageti ķirbis banānu laiviņā

Pagatavošana: 15 min  /  1 personai  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  AIP draudzīgs  /  0 komentāri
Spageti ķirbis banānu laiviņā
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Šis ir silts, rudenīgs brokastu ēdiens, kas piemērots saldumu mīļiem un tiem, kas raduši dienu sākt ar kaut ko saldu!


Sastāvdaļas

  • 1/2 neliela spagetī ķirbja (vai tik cik lielu daudzumu vēlas)
  • 2 vidēji banāni
  • kokosriekstu eļļa
  • kanēlis, muskatrieksts pēc garšas
  • Valrieksti garnēšanai (ja seko AIP protokolam, šo soli izlaid!)

*Iesaku izvēlēties SUPER Garden BIO kokosriekstu eļļu 


Pagatavošana

1. Ar dakšas palīdzību no pārgrieztā ķirbja kasa ārā šķiedras, kas atgādina nūdeles vai makaronus. Šīs ķirbja nūdeles liek atsevišķā bļodiņā, atstāj malā.

2. Uz pannas izkausē kokosriekstu eļļu, pievieno kanēli un muskatriekstu, nedaudz apcepina garšvielas un liek klāt gatavo ķirbi. Ik pa laikam apmaisa un kad ķirbis viscaur silts un apmaisījies ar garšvielām laiks to kārtot uz šķīvja.

2. Nomizo banānus, pārgriež uz pusēm, liek cepties kokosriekstu eļļā.

3. Kad banāni izcepušies ar zeltainu garoziņu, tos kārto šķīvī ar siltajām ķirbja nūdelēm.

4. Nogarnē ar valriekstiem vai pārlej ar kausētu kokosriekstu eļļu un garšvielām.


Piezīmes

Šajā receptē var banānus saspaidīt kopā ar ķirbi, lai dažādotu tekstūru un garšu!

 

Lieliski iederētos arī mandeļu sviests sajaukts kopā ar keroba pulveri un pārliets pāri banāniem..mmm!

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB