Saldās kabača brokastis

Pagatavošana: 8 min  /  1 personai  /  Vegānu  /  Bez glutēna  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  AIP draudzīgs  /  1 komentārs
Saldās kabača brokastis
Foto: Ance Šternberga

Ievads

Šī recepte radās gatavojot pankūkas no banāniem un āboliem. Neizdevās, kā redzi, taču iedvesmu sasmēlusies tapa šāda- vienkārša, ātra un garda brokastu ideja! Šis ir vēl viens veids, kā paslēpt kabacīti garšīgā veidā.


Sastāvdaļas

  • 2 nelieli banāni
  • 1 ābols (skābāks derēs labāk)
  • 2/3 neliela kabača (apmēram tik daudz cik banāni)
  • šķipsna sāls
  • kanēlis pēc garšas
  • apgrauzdēti valrieksti garnēšanai (ja seko AIP protokolam, šo soli izlaid!)

Pagatavošana

1. Bļodā saspaida banānus.

2. Klāt pierīvē ābolu un kabaci.

3. Visu kārtīgi samaisa, pievieno sāli un kanēli, un nogaršo, lai pielabotu garšas.

4. Nogarnē ar valriekstiem un pasniedz!


Piezīmes

Šo broksatu bļodu var pārliet arī ar kādu riekstu sviestu- valriekstu, mandeļu vai citu.

 

Tā kā man pašai šis iznāca nedaudz par saldu (citi strīdējās pretī), es ieteiktu izmantot skābu ābolu un varbūt tikai vienu banānu. Receptes proporcijas var viegli pielāgot, mainot pēc savas garšas izjūtas. Var skābumam pievienot arī nedaudz citrona sulas.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.

1 komentārs:

  • Paldies par recepti. Tikko izmēģināju un patiešām kā saldais našķis. Mazā viengadniece arī ēda ar kāru muti :)


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB