Brokastu šotiņi

Vegānu  /  Bez olām  /  Bez cukura  /  0 komentāri

Ievads

Vienu no rīta jau var! 


Sastāvdaļas

Zemesriekstu kārtai:

  • 4 ēd.k. Bioloģiskas bezglutēna auzu pārslas
  • 4 ēd.k. citrona sula
  • 8 ēd.k. ūdens
  • ¼-1/2 glāze mandeļu piena (vai cits pēc izvēles)
  • 2 ēd.k. Bioloģiska zemesriekstu sviesta
  • Saldinātājs pēc izvēles- 1/3 banāna, 2-3 dateles vai ēdamkarote medus

Ogu kārtai:

  • 1 neliels banāns
  • Glāze ogu pēc izvēles (es izmantoju avenes un upenes)

 *Iesaku izvēlēties SUPER Garden BIO bezglutēna auzu pārslas


Pagatavošana

  1. Uz nakti atstāj uzbriest musli vai auzu pārslas kopā ar citrona sulu un ūdeni.
  2. No rīta sablendē banānu ar ogām, lej masu glāzītēs.
  3. Sablenderē pa nakti mirkušās auzu pārslas kopā ar pārējām sastāvdaļām un lej pa virsu ogu kārtai.
  4. Nogarnē ar odziņām un pasniedz!

Piezīmes

Šos deserta šotiņus var pagatavot arī "bezbanānu" versijā, par saldinātāju abām kārtām izmantojot tikai medu pēc vēlamās garšas.

Autors: Ance Anna Šternberga

Pārmaiņas dzīvesveidā prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.



Komentāru nav

Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB