"Topi Vesels"


Šī ir grāmata, kura iznākusi 2014. gada novembrī, un iespējams mainīs vairāku cilvēku dzīves, ievirzot tās pozitīvākā gultnē, ieviešot tajā mazliet vairāk cerības un iedvesmas. Iespējams šī grāmata pierādīs, ka tikai tad, kad katrs pats kļūstam atbildīgs par savu veselību, par savu rīcību, domām.. par savu dzīvi- tikai tad mēs varam būt savas dzīves autori un noteicēji. Šis ir mans stāsts par "Topi Vesels" grāmatu..

Par grāmatu

 

Grāmatu uzrakstīt es esmu vēlējusies vienmēr. Vienmēr ir paticis uzlikt domas uz papīra un ļaut tām izdzīvot savu dzīvi, paticis emocijas un sajūtas ietērpt vārdos, izdzīvot tās teikumos. Šādā veidā es laikam atbrīvoju tās domas, tās sasāpējušās emocijas, kas mani ik pa laikam urdījušas. Šīs rindas un rindkopas, lapaspuses un lapas vienmēr bija mana iekšējā filozofija, mans domu lidojums, netverams.. tās bija atziņas un gudrību gudrības, kurām iedvesma tika gūta no viediem autoriem, kā arī no pašas dzīves notikumiem. 

 

Taču es nekad nebiju domājusi, ka reiz uzrakstīšu grāmatu par sevi. Un te nu es esmu!

 

Pilnīgi atklāti runājot, es neesmu savas dzīves laikā izlasījusi nevienu biogrāfiju, jo man vienmēr ir licies nejēdzīgi, ka cilvēki raksta par sevi, apraksta savu dzīvesstāstu.. nu kuram tas interesē, es pie sevis domāju! Taču tad, kad šāds solis bija jāsper man (par ko liels paldies izdevniecībai "The White Book"), es sapratu, ka visas šīs atziņas, par kurām iepriekš minēju, jau rodas tajā pašā dzīvesstāstā, notikumos un pieredzētajā. Faktiski, Tava dzīve kļūst par domu graudu.. tāda jau laikam ir tā ideja- mēs visi aiz sevis atstājam tik vien kā mazus slimšu graudiņus, tik nenozīmīgus, tik niecīgus, taču kopā tie veido kalnus, jūras, plašumus, kopā tie veido skaisto.

 

Tikai tāpēc es vēlos dalīties plašumā ar to, kam esmu gājusi cauri, ar savām sāpēm, ar savu prieku, ar zināšanām, jo tikai kopā saliktas mazās lietiņas padara lielo un skaisto iespējamu! Es vēlos, lai mēs visi kopā padarītu šo dzīvi šeit un tagad skaistāku un īpašāku.. ikvienam! Tāpēc arī mans stāsts, kas iespējams var palīdzēt noticēt un padarīt skaistāku ikdienu kādam, kas tieši šobrīd to ļoti ļoti lūdz.

 

"Topi Vesels" grāmata ir mans stāsts, kurā izeju cauri posmiem- kāda biju, kā atklāju diagnozi reimatoīdais artrīts un kāda ir mana dzīve tagad. Grāmatas rakstīšanas laiks man bija ļoti krāsains.. es burtiski izdzīvoju savu dzīvi vēlreiz- reizēm es raudādama aizgāju no datora neuzrakstīdama nevienu rindu, jo bija sāpīgi atcerēties atsevišķus notikumus, citreiz es smiedamās stāstīju mammai, kas tik nav darīts veselības vārdā.

 

Es ticu, ka kādam šī grāmata dos cerību, ka viss ir iespējams, arī tiem, kam rokas nolaidušās un vairs nav spēka neko jaunu mēģināt. Ir jātic, ir jāmēģina atkal un atkal, arī es krītu atpakaļ, taču tā ir dzīves skola, kura ir jāpieņam un no tās- jāmācās.

 

Vēl šajā grāmatā uzzināsi:

  • Alternatīvās terapijas, kuras esmu izmantojusi savas veselības uzlabošanai
  • Padomus veselības uzlabošanai caur uzturu un ēdienu
  • Garšaugu, augu, garšvielu un citu produktu labvēlīgo ietekmi
  • Recepšu idejas veselībai

Vairāk par grāmatu, lasi šeit!

Intervija ar mani!

Mazais iedvesmas video rullītis!

 

Šis man ir bijis interesants laiks, pārdomu un notikumu pārcilāšanas laiks, un es esmu priecīga, ka esmu gandrīz jau tikusi līdz taustāmam materiālam, taču, ja man jautātu, "Vai Tu rakstīsi vēl?" Es atbildētu- noteikti, tikai ne vairs par sevi! :)

 

 

Grāmatas atklāšanas svētki

 

27.novembrī aizvadījām grāmatas "Topi Vesels" atklāšanas svētkus. Šī man bija ļoti īpaša diena, īpašas sajūtas.. tik daudz dvēseļu, kam pateikties. Savā runā un pateicību dāļāšanā manīju savu balsi ik pa laikam notrīsot. Noturējos aizkustinājumā neraudāt, taču iekšēji plīsu pušū no laimes, no tā, ka man ir tik fantastiski cilvēki apkārt!

 

 

Vislielākais paldies jāsaka visforšākajai izdevniecībai un brīnišķīgai komandai The White Book, mazliet īpašāk izceļot Daigu Bitēnu, kura pamanīja manu stāstu un panāca, lai šis stāsts pārtop par grāmatu un spēj iedvesmot vēl vairākus! :)

 

Paldies arī restorāna KID* (Pulkveža Brieža ielā 2) lieliskajai komandai, kas ļoti viesmīlīgi mūs uzņēma, kā arī pagatavoja brīnišķīgas uzkodas pēc TopiVesels.lv receptēm- Jums izdevās lieliski!

 

Pirmo grāmatu var uzrakstīt tikai vienreiz.. es ceru, ka mana pirmā grāmata iedvesmos daudzus, un iemācīs būt atbildīgiem pašiem par savu veselību.

 

Par grāmatu medijos:

 

Lūk, arī galerija no šī lavandu vakara restorānā KID*!

Bilžu autors- Roberts Gorenko

Šuvēja- Lība Skuja

 

 

 

Autors: Ance Anna Šternberga

Iemīlies rūpes par sevi! Iemīlies sevī!

1 komentārs:

  • Liels paldies par grāmatu, ļoti, ļoti noderīga.


Pievienot komentāru


Lūdzu autorizējieties, lai varētu pievienot komentāru:

DR FB